- Thank you received: 0
Arsellan főtere...
Arsellan kicsi "porfészek", nem áll több?l talán 30 háznál, egy malomnál, és egy id?nként fogadóként is szolgáló kocsmánál, amit egy parasztházból alakítottak ki. Az utak (és a f?tér) is koszosak. A falunak nincs saját temploma, többnyire feljárnak a kastély melletti kápolnához.
A nemesek miatt (hiszen ? vásárolnak) azért el?fordulnak errefelé keresked?k, vásárok is.
Please Log in or Create an account to join the conversation.
Vékony, ám ruganyosabb, mint Rosila a "fejvadászlány" ki a családotok szolgálatában áll. S valamivel talán hegyesebb a füle, mint a szomszéd falu Arsella anyójáé... Az alakja azonban n?ies, nem olyan "el?l deszka, hátul léc" amilyennek a másfajúakat képzeled el. Csinos, kedves, kellemes leány. És öltözkodni is tud, még gorviki ízlés szerint is.
Bár látszólag a tér felé figyel, észreveszed, hogy id?nként halkan megszólal, leleplezve ezzel a veranda árnyékos részén pihen? társát. Persze az nem akar igazán rejt?zködni, ezt látod, csak éppen tehetséges hozzá. Ahogy a társat figyeled, szinte biztos vagy benne, hogy a lány is ember, hiszen mi másért barátkozna az a fekete ruhás gorviki egy idegennel? Egy szörnyszülött lányt nincs értelme felcsípni, így bizonyára a furcsa udvarló, egy világlátott utazó, is embernek látja a leányt.
- Elnézést kérek szép hölgy a kinézetem miatt, egyik barátom üzent az elme erejével, hogy "rohanjak le hozzá azonnal a faluba, élet-halál kérdésr?l van szó" én pedig bed?ltem a trükknek, mert valójában csak ki akartak ugratni az ágyból és végignézni, ahogy hálóköntösben végigviharzok a falun... Szép kis tréfa mondhatom, kell?képp be is d?ltem neki. Mit csinál egy magafajta hölgy a mi kis poros kisvárosunkban?
<kb választól függetlenül felajánlom a segítségem és a válaszához igazodva valami hasonlót mondok neki: >
Elég jól ismerem a környéket, ha kívánja elkalauzolom, segíthetek az ügyeit elintézni, csak el?bb ha lenne szíves elkísérni otthonomig, hogy méltóbb öltözetet kereshessek.
Egy kicsit megáll
- Hacsak nem ragaszkodik hozzá, hogy elkísérjem.
Majd séta közben:
- De még nem árulta el nekem mi járatban van errefelé?
Útvonal
- You are here:
-
Home
-
Forum
-
M.A.G.U.S a fórumon
-
Gorviki rémmesék
- Darnol Aquinovic szobája
Aktuális gondolatok
Ha saját szerepjátékot alkotnál, legyen az első kérdés az: Van-e valami olyan játék, amivel játszanál, de nem elérhető a piacon?
Cookie kezelés
This website uses cookies to manage authentication, navigation, and other functions. By using our website, you agree that we can place these types of cookies on your device.
You have declined cookies. This decision can be reversed.
You have allowed cookies to be placed on your computer. This decision can be reversed.

How to resolve AdBlock issue?