Aquinovic Birtok ("őrjárat")

More
14 years 1 month ago #2746 by danka90
Elish biztosan rejtett pengéket használ, ügyes húzás t?le. De a maradék támadót segítenem kell legy?zni, így is szégyen, hogy én csak 1-el bánok el, míg ? 2-vel. Szóval próbálok úgy helyezkedni, hogy én is hozzáférjek, legalább azt mondhassam, hogy 2 ellenféllel végeztem én is, akárcsak ?, még ha a második már félig le is volt gy?zve, mire odaérhettem. Igaz, hogy Elish egy kiemelkedett kráni, de mégiscsak sértené a büszkeségem a jelenlegi arány.

[Hány fejvadász szokott egyszerre egy csapatban mászkálni? Van ennek Gorvikban valami szabálya? Ha 4-r?l tudunk, akkor mi az esélye, hogy rejt?zik még valahol a környéken egy ötödik is?]

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
14 years 1 month ago #2748 by TheElf
Rejt?zni éppen rejt?zhet 5. is, de úgy látod, hogy azért ez a 4 sem volt teljesen egyenrangú. Aki feléd rohant, az például fiatalabb volt a többinél, ezért is rohant el?ször feléd. Aki mostanra maradt, az bizony er?sebb, kiemelkedettebb, öregebb lehet. Nos, ?t például nehezebb leverni, és nem nagyon hagyja, hogy egyszerre ketten férjetek hozzá, amikor pedig megpróbálna téged elkapni, akkor Elishiaila ezt sem hagyja... Így pedig bizony hosszú percekbe telik fel?rölni az erejét.

More
14 years 1 month ago #2749 by danka90
Ett?l még próbálkozom, ketten egy ellen jók vagyunk, de ha már így áll a helyzet, arra azért mindenképpen figyelek, hogy Elishnek ne kelljen rám vigyáznia és emiatt ne akadályozzam, szóval támogató jelleggel harcolok mellette.

More
14 years 1 month ago #2750 by TheElf
Így viszont egy id? után Elishiaila leüti ?t is. A hosszabb küzdelem téged is alaposan kifáraszt, de a lányon nem látod ennek a jeleit. Szerencsére viszont úgy látod, hogy a kialakult helyzet miatt sem aggódik....

- Nos, itt van a várt ellenségek következ? hulláma. Mit tegyünk vele?

More
14 years 1 month ago #2751 by danka90
- El kellene szállítani mindet a kínzókamrába kihallgatásra. Valahogy elszeparálva. De nem maradt energiám hazaszólni, hogy jöjjenek ki többen, meg tudod tenni te, vagy vigyük el a két lovon a négy fejvadászt?

More
14 years 1 month ago #2752 by TheElf
- Amelyiket megölted, azt már nem hallgatjuk ki - jegyzi meg

Be kell látnod, ebben igaza van.

- Ráadásul nem biztos, hogy jelenleg a kihallgatással kezdenék. Egyel?re meg kell er?síteni a határt.

Time to create page: 0.185 seconds

Útvonal

Aktuális gondolatok

Ha saját szerepjátékot alkotnál, legyen az első kérdés az: Van-e valami olyan játék, amivel játszanál, de nem elérhető a piacon?

Bejelentkezés

Kereső

Cookie kezelés

This website uses cookies to manage authentication, navigation, and other functions. By using our website, you agree that we can place these types of cookies on your device.