Aquinovic Birtok ("őrjárat")

More
14 years 1 month ago #2797 by danka90
- Most, hogy mondod, néhány szíj akad még bentr?l, azokkal megkötözhetem ?ket, de hosszú távon nem elegend?. Bár ha mindhárom lehet?séget használjuk, már jó lesz.

Majd így is teszek, ahogy tudom, megkötözöm ?ket a rendelkezésre álló eszközökkel. Közben:
- Több napos kirándulás? Itt vagyunk a birtok határában felszerelés nélkül, hova mennénk innét így több napra?

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
14 years 1 month ago #2802 by TheElf
- A szomszéd birtokra. Akár az ellenségeink felszerelésével. Ez nem t?nik lehetetlen feladatnak, kiváltképp, hogy eleve számítottunk rá, hogy ellenséges területre is mehetünk. Vagy mégis komoly problémát jelentene?

More
14 years 1 month ago #2805 by danka90
- Hmm, nem, dehogy. Csak akkor másképp készültem volna fel, de átvizsgálom az ellenségeink felszerelését, ha nem preparált és hasznosítható, akkor akár indulhatunk is. Ezekkel itt mi legyen? Kihallgatjuk ?ket és megöljük?

More
14 years 1 month ago #2808 by TheElf
- Te talán jobban ismered a helyzetet, mint én. Melyik fejvadász lehet még er?forrás, melyik az amelyik csak akadály. Így ebben a kérdésben jobb, ha te döntenél.

More
14 years 4 weeks ago #2810 by danka90
- Rendben, több jó lehet?séget is látok. Amelyiket megöltem, az biztosan csak akadály lett volna, fiatal és tapasztalatlan, az sem valószín?, hogy ismert komolyabb titkokat. Aki a végére maradt, tapasztaltnak látszott, ?t szívesen kihallgatnám, s?t valami boszorkányos praktikával el is érhetnénk, hogy a szolgálatunkba álljon. Bár ez kockázatos, te tudod, hogy mennyire er?sek a varázslataid, képesek-e legy?zni egyéb, esetleg rajta lev? mágiákat. A másik kett? nem tudhat többet, mint a vezet?jük, de ha a szolgálatunkba tudjuk állítani, akkor elterelésnek, vagy rosszabb esetben egyszer? húspajzsnak jól beválhatnak. Ha ez nem m?ködik, akkor kihallgatás után megölhetjük ?ket.

More
14 years 4 weeks ago #2813 by TheElf
- Mágia nélkül is átállhatnak, ha az egykori házuk, klánjuk már nem létezik. Ez pedig meg tudjuk oldani a számukra...

Time to create page: 0.305 seconds

Útvonal

Aktuális gondolatok

Ha saját szerepjátékot alkotnál, legyen az első kérdés az: Van-e valami olyan játék, amivel játszanál, de nem elérhető a piacon?

Bejelentkezés

Kereső

Cookie kezelés

This website uses cookies to manage authentication, navigation, and other functions. By using our website, you agree that we can place these types of cookies on your device.